Maarwold Service Appartementen Haren.Maarwold1

24 april t/m 10 mei 2009 dagelijks van 9.00 – 16.00 uur.

In de lounge an pantry van Maarwold Service Appartementen Haren is momenteel ter gelegenheid van de honderdste geboortedag van Koningin Juliana een expositie ingericht met Oranjekeramiek en historische prenten van het Koninklijk Huis uit de collectie van de Jan Menze van Diepen stichting.

Maarwold2Maarwold Service Appartementen is er in het bijzonder voor zelfstandige en gezonde senioren die na een werkzaam en actief leven een meer geborgen en verzorgde woonomgeving wensen. Maarwold Service Appartementen staat open voor bewoners van Haren, en daarbuiten die ongeacht levensbeschouwing, zich aangetrokken voelen voor het leven in onze service appartementen.

Maarwold4

Wonen, welzijn, services en informatie sluiten aan bij hun wensen en behoeften. De eigen identiteit, participatie, autonomie, veiligheid en privacy van de bewoners staan centraal. De service wordt geleverd door een excellente, zich onderscheidende, uitdagende en innovatieve organisatie waar deskundige en loyale medewerkers werken, die veelal jarenlang een band met de bewoners hebben.

 

De expositie is vanzelfsprekend ook voor geïnteresseerde bewoners van Haren en omgeving te bezichtigen.

 

Maarwold Service Appartementen Nesciolaan 32 9
752 HM Haren
Telefoon 050 – 5346422
www.maarwold.nl